Sleepless but doing it!

20130812-164428.jpg

I had a terrible night sleep wise. Just over 1 hr deep sleep is not enough on a school night! Especially not on a Sunday before the first Monday after holiday. I did spend the awake time making plans and writing lists and being pretty creative. Thumbs up for that.

Anyway! I made it in the office and am writing this on my way to the gym for some fat burning spinning in the gym.

Am doing it sleeping or awake. Gained 3,5 kilos during summer and it ain’t pretty. Work it. Detox day 1 soon done!

Applause, curtains, over and out for now!

Ulrika

3 thoughts on “Sleepless but doing it!

    1. Hej C!
      Jag använder ett instrument som är ett armband som jag har på mig dygnet runt. Den heter Jawbone UP och jag har nämnt den tidigare i något inlägg. Du kopplar in den i iphonen eller smartphone och synkar den i en app som du laddar ner gratis. Här har jag nu koll på sömn, steg, förbränning och kan även lägga in mat och se hur mycket av allt jag får i mig. I love it!

      kram

  1. Asch!!!! Jag kan inte använda sånt 😦 får inte ha nåt på mig när jag jobbar vilket är synd eftersom jag går så mycket! Får kolla vidare i sovappsdjungeln 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s